Ερυθρού Σταυρού 23, Τρίπολη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αποτέφρωση - Καύση νεκρών

 
Το γραφείο τελετών Μπούκας Ιωάννης στην Τρίπολη πραγματοποιεί καύση και αποτέφρωση νεκρών, δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό και τη φροντίδα που χρειάζεται, ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί σωστά και με αξιοπρέπεια.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει με συνέπεια όλες τις νόμιμες διαδικασίες σχετικά με την υπηρεσία της αποτέφρωσης, στην οποία μπορεί να παρευρεθεί και η οικογένεια αν το επιθυμεί.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιούμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια την παραλαβή της σορού, καθώς και όλα τα απαραίτητα γραφειοκρατικά, ώστε να μην χρειάζεται να έχετε περισσότερο άγχος από αυτό που ήδη αντιμετωπίζετε στη δύσκολη αυτή στιγμή του αποχωρισμού από το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Στη συνέχεια, το έμπειρο προσωπικό του γραφείου τελετών μας αναλαμβάνει την καύση του νεκρού και την παράδοση της τέφρας του στην οικογένεια, τους συγγενείς ή οποιoδήποτε άλλο αγαπημένο πρόσωπο μένει πίσω.

Ολοκληρώνουμε την όλη διαδικασία γρήγορα και αποτελεσματικά, αμέσως μετά από την ανάθεσή της, χωρίς να σας υποβάλλουμε σε περιττά άγχη.
 
 
 
 
Γραφείο τελετών Μπούκας Ιωάννης
 
Ερυθρού Σταυρού 23
221 00 Τρίπολη
(δρόμος νοσοκομείου)
 
Τηλέφωνο: +302710242484
 
Κινητό τηλέφωνο: +306999242484